Karcher AKU TLAKOVÁ MYČKA K 2 AKU VERZE 11172000

5 590 Kč 4 738 Kč
Nejnižší cena za poslechních 30 dnů byla 4 739 Kč
Skladem
Doručení: 04.04.2024
Prodejní kód KAR-11172000
Výrobce Karcher
Záruka 24 měsíců
Kategorie Akumulátorové tlakové čističe

Popis produktu

Aku tlaková myčka K 2 Battery je lehká, výkonná a snadno dosáhne i na těžko přístupná místa. Navíc vám odpadnou starosti s kilometry kabelů a hledáním prodlužovaček. Baterie, která stroji dodává potřebnou energii, na svém displeji neustále ukazuje zbývající čas práce. A když si přikoupíte sací hadici, místo vodovodu vám postačí i zahradní sud. V kompaktním těle myčky dřímá výkonný motor, který v okamžiku vytvoří proud vody o tlaku až 110 barů. Dva pracovní nástavce a tři úrovně tlaku vody vám umožní zvolit ideální nastavení pro každou situaci. Pro ještě lepší výsledky doporučujeme použít čisticí prostředek Kärcher, který myčka načerpá pomocí praktické přisávací hadičky. Když se vše leskne čistotou, jediným pohybem odpojíte hadici, příslušenství zasunete do těla myčky a celý přístroj snadno uskladníte i v přeplněné garáži. Baterie ani nabíječka nejsou součástí balení.

Vyměnitelná baterie 36 V Kärcher Battery Power - Real Time Technology s LCD displejem na baterii: zbývající doba chodu, zbývající doba nabití baterie a kapacita baterie. Kompatibilní se všemi zařízeními na platformě 36 V Battery Power. Výkonná s dlouhou životností díky lithium-iontovým článkům.

Vysokotlaká pistole se zobrazením stupně tlaku - Různé pracovní nástavce umožňují 3 tlakové stupně pro optimální čištění různých povrchů. Displej na vysokotlaké pistoli umožňuje jednoduchou kontrolu zvoleného stupně tlaku.

Sání vody - Kompatibilní se sací hadicí Kärcher pro čištění nezávislé na vodovodní přípojce. Sací hadici lze zakoupit samostatně.

Parametry

Zařízení na baterii
Platforma baterie 36 V Platforma baterie
Tlak (bar) max. 110
Rozsah tlaku Vysoký tlak
Průtok (l/h) 340
Teplota přívodní vody (°C) max. 40
Provozní doba na jedno nabití baterie (min) 14
Hmotnost bez příslušenství (kg) 4,5
Hmotnost včetně obalu (kg) 7,6
Rozměry (D x Š x V) (mm) 245 x 303 x 629
Varianta: Baterie a nabíječka nejsou součástí dodávky
Vysokotlaká pistole: G 120 Q Boost
Jednoduchý pracovní nástavec
Rotační tryska
Vysokotlaká hadice: 4 m
Adaptér připojení k zahradní hadici A3/4"
Quick Connect na straně přístroje
Dávkování čisticího prostředku prostřednictvím: Nasávací hadička
Integrovaný vodní filtr pro ochranu čerpadla čističe před nečistotami

Příslušenství