Karcher Vysokotlaký čistič HDS 5/11 U 10649000

55 539 Kč 49 320 Kč
Nejnižší cena za poslechních 30 dnů byla 45 691 Kč
Skladem
Doručení: 05.04.2024
Prodejní kód KAR-10649000
Výrobce Karcher
Záruka 24 měsíců
Kategorie Vysokotlaké čističe s ohřevem

Popis produktu

HDS 5/11 U: Základní model třídy vysokotlakých čističů s ohřevem si vás získá promyšlenou a inovativní Upright konstrukcí. Tento způsob koncepce stroje vede k nízké hmotnosti a velmi kompaktním rozměrům. Tak lze stroj snadno přepravovat v osobním voze kombi, ale je i díky velkým kolům a vysouvacímu držadlu velmi mobilní na nerovném terénu. Souhra patentované technologie trysek, turbodmychadla a vyšší účinnosti čerpadla garantují vysoce efektivní výkon čištění. Komfortní práci umožňují vysokotlaká pistole EASY!Force, která využívá zpětný ráz vysokotlakého paprsku ke snížení síly potřebné pro stisk rukojeti na nulu, a rychlospojek EASY!Lock, se kterými je příprava stroje v porovnání s běžným šroubením až 5 krát rychlejší. Snadná obsluha a možnosti odložení hadice a pracovního nástavce doplňují bohatou výbavu stroje. Vysoce efektivní čisticí výkon je zajištěn patentovanou technologií trysek, turbodmychadlem a zvýšeným stupněm účinnosti čerpadla. Optimalizované příslušenství je přesně sladěno s potřebami zákazníků. Centrální spínač a možnosti odkládání pro hadici a pracovní nástavec s tryskou zvyšují komfort obsluhy. Třípístové axiální čerpadlo Nová optimalizovaná platforma čerpadla se vyznačuje zvláště vysokým stupněm účinnosti a dlouhou životností. Stroj na střídavý proud se vzduchem chlazeným 2-pólovým elektromotorem. Přimíchávání čisticích prostředků v nízkotlakém provozu.

Inovační design Upright - Přemísťování přes převýšení nebo schody s vynaložením menší síly. Velká kola pro nezpevněné plochy.

Jemný vodní filtr - Bezpečná ochrana vysokotlakého čerpadla před znečištěním. Snadné vyjímání zvenku.

Kompaktní konstrukce - Prostorová úspornost při uskladnění a transportu. Zamezení úniku vody i paliva při transportu v horizontální poloze. Ideální i pro menší servisní vozidla.

Parametry

Druh proudu (Ph/V/Hz) 1 / 230 / 50
Průtok (l/h) 450
Pracovní tlak (bar/MPa) 110 / 11
Teplota (°C) max. 80
Příkon (kW) 2,2
Spotřeba paliva při plném zatížení (kg/h) 2,4
Palivová nádrž (l) 6,5
Hmotnost (vč. příslušenství) (kg) 68,9
Hmotnost včetně obalu (kg) 77,1
Rozměry (D x Š x V) (mm) 618 x 618 x 994
Ruční vysokotlaká pistole: EASY!Force Advanced
Vysokotlaká hadice: 10 m
Pracovní nástavec: 840 mm
Tlakový spínač

Příslušenství